Izrada po narudžbi jedna je od osnovnih djelatnosti naše tvrtke. Projekte realiziramo prema vašim idejama i zamislima ili nudimo naša idejna rješenja. Ovdje ćemo vas upoznati s načinom na koji razmišljamo odnosno pristupamo svakom upitu i zahtjevu naručitelja i to od osmišljavanja do realizacije u obliku grafičke pripreme ili i samog tiska i dostave na adresu.

Za realizaciju vaše ideje i njezino pretvaranje u konačan proizvod potreban vam je samo kontakt s nama. Bez obzira na to koliko vam je područje turističke i prometne informacije blisko ili daleko i bez obzira na to koliko su vam tehničke mogućnosti bliske ne ustručavajte se kontaktirati nas. Pružit ćemo vam kompletnu podršku u razradi vaše ideje i ponuditi vam jedinstveno i cjelovito rješenje, jer svaki projekt naručen kod nas predstavlja jedinstveno rješenje prilagođeno vašim potrebama.

Upravo izdvojeni primjeri IZRADE PO NARUDŽBI koje smo odabrali da bismo vam pobliže dočarali naš rad vjerno pokazuju s koliko ozbiljnosti pristupamo svakom projektu. Kvaliteta izvedbe i zadovoljstvo klijenata proizlaze iz višedesetljetnog iskustva na izradi turističkih, prometnih i putnih izdanja u obliku karata, planova, atlasa i vodiča.

Prikazujemo 1–12 od 43 rezultata

FILTER
Ljetna karta HRVATSKA 00
Zatvori

10 ljetnih karata Hrvatske

Naručitelj – Jutarnji list/Hanza Media d.o.o. Deset ljetnih cestovnih i turističkih karata Hrvatske izrađenih za Jutarnji list najdetaljnije su i najinformativnije karte Hrvatske koje su do danas izašle u jednom dnevnom listu. Jedna je karta kompletne Hrvatske, a devet je karata regija Hrvatske. Svaka od 10 karata sadrži detaljan prikaz cestovne mreže, mnoštvo vrsta turističkih informacija, karte zaštićenih prirodnih znamenitosti (nacionalnih parkova i parkova prirode), te planove većih gradova i njihovih turističkih atrakcija. Uz osnovne informacije na karta je prikazana kompletna cestovna mreža, autoceste i brze ceste sa svim izlazima i čvorovima, …
12 ljetnih atlasa Hrvatske 00
Zatvori

12 ljetnih atlasa

Naručitelj – Jutarnji list/Hanza Media d.o.o. U suradnji s Jutarnjim listom tvrtka Romario izradila je 2020. godine 12 tematskih atlasa Hrvatske, jedan od najzahtjevnijih i najkompleksnijih projekata do sada. Atlas 1 – ATLAS HRVATSKIH PARKOVA Atlas obuhvaća 21 park u Hrvatskoj (8 nacionalnih parkova,  11 parkova prirode i 2 regionalna parka). Za svaki park izrađena je karta, a uz nju su istaknute sve važne informacije o parku (glavne značajke parka, zanimljivosti, događaj godine, flora i fauna, fotografija parka, ...), te informacije o Javnoj ustanovi koja upravlja parkom …
Atlas gradova Hrvatske N 2020 00
Zatvori

Atlas gradova Hrvatske

Naručitelj – Jutarnji list/Hanza Media d.o.o. U suradnji s Jutarnjim listom tvrtka Romario izradila je Atlas sjedišta gradova Hrvatske za 2020. godinu. Dvije uvodne stranice sadrže: abecedni popis svih gradova Hrvatske, kartu pozicija svakog grada, tumač oznaka sa 60 vrsta informacija, definiciju grada i nekoliko istaknutih zanimljivosti vezane uz gradove Hrvatske. Atlas sjedišta gradova na 71 stranici obuhvaća karte svih 128 gradova Hrvatske. Na karti svakog grada, osim osnovnih, istaknute su i slijedeće informacije: sjedišta gradskih uprava …
Atlas županija Hrvatske 2020 00
Zatvori

Atlas županija Hrvatske

Naručitelj – Jutarnji list/Hanza Media d.o.o. U suradnji s Jutarnjim listom tvrtka Romario izradila je dva Atlasa županija Hrvatske za 2019. i 2020. godinu. Na početku se nalazi uvodna stranica s kartom podjele Hrvatske na županije i tumačem oznaka na kartama. Slijede karte 20 županija + Grad Zagreb. Karta svake županije prilagođena je površini duplerice (400 x 290 mm). Uz kartu svake županije nalazi se:
  • naziv županije sa zastavom županije, osnovnim podacima o županiji, sjedištu županije i turističkoj zajednici, …
Cestovna karta Hrvatske N 00
Zatvori

Cestovna karta Hrvatske

Naručitelj – Travelis j.d.o.o. Obostrano izdanje pod nazivom "Cestovna karta Republike Hrvatske", formata 68 x 48 cm, jedno je od kompleksnijih i zahtjevnijih izdanja osmišljenih i realiziranih u Romariju krajem 2019. godine i to u dvojezičnoj varijanti na engleskom i njemačkom i varijanti na hrvatskom jeziku. S jedne strane izdanja nalazi se Cestovna karta Republike Hrvatske u mjerilu 1:1 000 000 s detaljnom cestovnom mrežom i pratećim prometnim informacijama, a s druge strane nalaze se planovi većih gradova (Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Zadra, Pule, Karlovca, Šibenika, Varaždina i Dubrovnika), naslovnica, poleđina naslovnice s kartom autocesta i tumač oznaka.
Karta radara na cestama Hrvatske
Zatvori

Karta radara na cestama Hrvatske

Naručitelj - Autoklub/Hanza Media d.o.o. Prema narudžbi Autokluba tvrtka Romario izradila je 2017. godine prvu, a 2018. i 2019. godine i drugu i treću kartu radara na cestama Hrvatske. U sredini izdanja nalazi se karta Hrvatske sa 184 označene lokacije radara na cestama. Uz kartu posebno su izrađeni planovi gradova (Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Varaždina i Zaprešića) s većom koncentracijom radara, kao i popis svih radara.
Karta Zadarske regije-poleđina
Zatvori

Karta Zadarske regije

Naručitelj – Mozaik knjiga d.o.o. Prema narudžbi Mozaik knjige, a kao prilog turističkom vodiču Zadarske regije s isplaniranim razgledima, tvrtka Romario izradila je i obostranu kartu Zadarske regije s isplaniranim razgledom u dvije varijante (na hrvatskom i engleskom, te njemačkom i talijanskom jeziku). Na naslovno stranici, osim naslovnice, nalazi se plan grada Zadra sa 52. označene znamenitosti i atrakcije, mala karta Zadarske regije, popis znamenitosti i atrakcija, te važne informacije i praktični savjeti vezani za regiju. Na poleđini se nalazi turistička i cestovna karta Zadarske regije s označenih oko 400 znamenitosti i atrakcija, legenda oznaka i impresum.
Karte županija Hrvatske
Zatvori

Karte županija Hrvatske

Naručitelj - Hrvatska pošta d.d. Za potrebe Hrvatske pošte tvrtka Romario izradila je tematske karte 20 županija Hrvatske. Na svakoj karti označeni su svi poštanski uredi i kružnicama u boji omeđeno je područje od 80 km2 odnosno područje koje pokriva svaki poštanski ured. Karte su isporučene u digitalnom obliku za potrebe printa.
Nauticka karta Hrvatskog Jadrana 2019 00
Zatvori

Nautička karta Hrvatskog Jadrana

Naručitelj – Jutarnji list/Hanza Media d.o.o. Najnovija je nautička karta Jadrana izrađena prema narudžbi Jutarnjeg lista 2019. godine (drugo izdanje, proljeće 2020.), a sadrži najnovije informacije o svim marinama, lukama i lučicama lučkih uprava, lučkim kapetanijama i ispostavama, benzinskim postajama za plovila i još mnogo informacija vezanih za nautički turizam. Uz kartu se nalazi popis lučkih kapetanija i ispostava lučkih kapetanija, popis ACI i ostalih marina, popis luka i lučica lučkih uprava, ruža vjetrova, ljestvica stanja mora, Beaufortova ljestvica jačine vjetra, tumač oznaka na hrvatskom jeziku.
Plan Dubrovnika-NASLOVNA-HR-GB 00
Zatvori

Plan grada Dubrovnika I.

Naručitelj – Mozaik knjiga d.o.o. Prema narudžbi Mozaik knjige, a kao prilog turističkom vodiču Dubrovnika s isplaniranim razgledima, izradili smo i obostrani turistički plan grada Dubrovnika s isplanirana 3 dana razgleda užeg i šireg dijela grada s okolicom u dvije varijante (na hrvatskom i engleskom, te njemačkom i talijanskom jeziku). Na naslovnoj stranici, osim naslovnice, nalazi se detaljan plan grada s označenim znamenitostima i atrakcijama, shematski prikaz javnog gradskog prijevoza, karta otoka Lokruma, karta okolice Dubrovnika i tumač oznaka/legenda …
Plan grada Dubrovnika II 00
Zatvori

Plan grada Dubrovnika II.

Naručitelj – Jutarnji list/Hanza Media d.o.o. Prema narudžbi Jutarnjeg lista 2019. godine, a povodom Dana grada i „Feste svetog Vlaha“, izradili smo plan grada Dubrovnika. Detaljan prometni i turistički plan sadrži nekoliko stotina informacija razvrstanih u 44 kategorije, a na planu je označeno i 80 znamenitosti i atrakcija šireg dijela grada. Dodaci uz plan grada su: detaljan plan Starog grada Dubrovnika s označenih 99 znamenitosti i atrakcija, manja karta otoka Lokruma, karta šireg područja Dubrovnika, shematski prikaz javnog gradskog prijevoza i tumač oznaka.
Plan grada Karlovca 00
Zatvori

Plan grada Karlovca I.

Naručitelj – Jutarnji list/Hanza Media d.o.o. Prema narudžbi Jutarnjeg lista, 2019. godine izradili smo prometni i turistički plan grada Karlovca. Jedan moderan plan grada koji sadrži preko 40 vrsta prometnih i turističkih informacija i 13 znamenitosti i atrakcija koje svakako treba vidjeti. Uz plan grada nalazi se popis atrakcija i zanimljivosti, te tumač oznaka na planu.