Zidne karte i planovi posebna su i jedinstvena kategorija proizvoda u ponudi tvrtke Romario. Gotovo sve karte i planove u ponudi možemo izvesti i kao zidne. Ovdje navodimo i opisujemo najtraženije i najprodavanije zidne karte svrstane u šest kategorija: HRVATSKA, REGIJE, ŽUPANIJE, GRADOVI, OTOCI i OSTALE KARTE.

Naglašavamo prilagođavanje vrsta informacija na kartama i uz njih (umetanje logotipa, znakova, poruka, popisa, …), formata ispisa (do 2, 3 metra širine i desetak metara dužine), medija za ispis i dorade vašim potrebama.
Naše zidne karte krase zidove brojnih veleposlanstava u Hrvatskoj, ministarstava, fondova, većih i manjih privatnih tvrtki, ugostiteljskih objekata, …, a najčešći odabir su zidne karte printane direktno na kapa mount podlogu i uokvirene aluminijskim okvirom (kao slika) i karte printane na banner s aluminijskim letvicama zbog mogućnosti rolanja i lakšeg prenošenja.

NAPOMENA: Postoje i gotove zidne karte koje možete potražiti i naručiti u izborniku PRODAJA GOTOVIH KARATA u kategoriji OSTALE KARTE.
Odaberite jednu od predloženih gotovih karata/planova i predloženih formata ili zatražite izradu personalizirane karte/plana prema vašim potrebama.

Prikazujemo 1–12 od 41 rezultata

FILTER